Om oss

F1 Text & Dekor AB är ett företag inom reklambranschen som tillverkar och monterar skyltar och dekor. Företaget startades 1996. 
Vi som jobbar på F1 Text&Dekor är positiva, glada och har kul tillsammans. Det speglas i vårt arbete. 
Tillsammans har vi en bred kunskap, lång erfarenhet och stor yrkesskicklighet. 
Vårt arbetsområde vid omprofileringar sträcker över hela norden. Vi koncentrerar oss dock i första hand på Skåne.

Vår filosofi

Hos F1 Text & Dekor möter du ett engagemang och ett ansvarstagande som du kanske inte är riktigt van vid. I kraft av vår erfarenhet kan och vågar vi tänka nytt och vi ser det som en självklarhet att utmana dig med nya idéer, samtidigt som vi vill vara lyhörda för dina egna önskemål & visioner. Våra skyltar är våra bästa marknadsförare. Kunnande, kvalitet, service & ett stort engagemang genomsyrar allt vi gör – det är detta som gör F1 Text & Dekor till en unik skylttillverkare.

Vi tummar inte på kvaliteten

F1 Text & Dekor är ett företag som fokuserar på att ditt företag skall se snyggt ut utåt. Vi jobbar ständigt med att leverera premiumkvalitet i allt vi gör. Med unik personlighet och stolthet i att göra något riktigt bra och snyggt för våra kunder är vi speciella. Vi kommer aldrig att vara billigast men absolut sträva efter att vara bäst.

Hållbarhet på F1 Text&Dekor

Det innebär att vi lever som vi lär, dvs att vi proaktivt arbetar för en god, säker och trygg arbetsmiljö. Personalen och deras kunskap är vår viktigaste styrka och därför ser vi till att ta väl hand om vår personal – bland annat genom friskvårdsbidrag, ergonomisk utrustning, sociala aktiviteter – vilket också avspeglar sig i vår låga personalomsättning. Detta bekräftas glädjande även i undersökningar från Quicksearch, där vi återkommande har ett högt NMI (Nöjd Medarbetar Index).

Företagets ekonomiska hållbarhet och överlevnad tryggas genom god lönsamhet. Vi växer i den takt vi kan hantera och gör noggrant genomtänkta investeringar för framtiden. Till exempel kan nämnas att vår tjänstebilsflotta enbart består av elbilar! I vår produktion använder vi material och maskiner som i dagsläget är de bästa valen för miljön, men vi fortsätter följa utvecklingen och utvärderar kontinuerligt nya material.

Vi gör mycket för hållbarheten idag, men fortsätter att förbättra oss eftersom hållbarhet är ett konstant fortgående arbete.

Vad innebär hållbarhet?

Enligt FN:s definition är hållbar utveckling ”en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov”. Begreppet hållbarhet omfattar tre viktiga aspekter att ta hänsyn till i besluts- och utvecklingsfrågor. Genom att de tre komponenterna samspelar och stödjer varandra förväntas de leda till hållbar utveckling.

Tre aspekter för hållbarhet

  • Ekologisk hållbarhet
  • Social hållbarhet
  • Ekonomisk hållbarhet

Pressmaterial och Annonsunderlag

Klicka här för pressmaterial och annonsunderlag.

Vill du veta mer om oss?

Tveka inte att kontakta oss redan idag!

Visits: 140

Frigolitfabriken

Manualer

Så här kan du montera dina folietexter och dekaler själv. Behövs det bygglov för din skylt hittar du riktlinjer här också. Läs mer här…

VÅGA VISA VÄGEN